Известување за системот за електронска наплата на сметки —->>

Почитувани корисници,

Би сакале да ве известиме дека во периодот од 07.09.2017 во 16:00 часот до 12.09.2017 во 08:00 часот, услугите за електронско плаќање и проверка на фактури на ЈП Исар нема да бидат достапни.

Ви благодариме за разбирањето,
ЈП Исар Штип