Екипи на ЈП Исар од раните утрински часови излегоа на терен

Екипи на ЈП Исар од раните утрински часови излегоа на терен и ги расчистуваат тротоарите низ поширокото градско подрачје како и пред градинките и Основните училишта со цел да се обезбеди непречено движење на пешаците