ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
Јп Исар

Известување !!!!
До 20.08.2022 мeјлот кој го користеше ЈП Исар-Штип (jpisar@t.mk) повеќе нема да биде во функција,мејловите поврзани со се што ви е потребно од ЈП Исар ќе може да праќате на новиот службен мејл info@jpisar.com.mk или доколку имате прашања и барања поврзани со фактури на efaktura@jpisar.com.mk.
Со почит
ЈП Исар
... Прочитај повеќеСобери

Известување !!!!
До 20.08.2022 мeјлот кој го користеше ЈП Исар-Штип (jpisar@t.mk) повеќе нема да биде во функција,мејловите поврзани со се што ви е потребно од ЈП Исар ќе може да праќате на новиот службен мејл info@jpisar.com.mk или доколку имате прашања и барања поврзани со фактури на efaktura@jpisar.com.mk.
Со почит
ЈП Исар
1 week ago
Јп Исар

Почитувани

Санирањето на булевар партизанска е завршено,водоснабдувањето постепено ќе биде стабилизирано.
... Прочитај повеќеСобери


За
ЈП ИСАР

Јавното комунално претпријатие „ ИСАР“ Штип е основано со акт за основање од страна на советот на Општина Штип бр . 08-166/1 од 06,03,1997 година како Јавно претпријатие за комунално – производни и услужни работи ,,Исар,, Штип, а е запишана во Основен суд Штип со регистарска влошка 2-195-0 на 11.03.1997 година.


ПОЧЕТНА
5673930

m3 вода / Годишно (2020)


ПОЧЕТНА
14875

ДомаќинстваПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА ЈП ИСАР ИНФОРМАТОР

Добивајте редовно информации за тековните активности, ценовни измени или новости
околу работењето на ЈП Исар-Штип