За
ЈП ИСАР

Јавното комунално претпријатие „ ИСАР“ Штип е основано со акт за основање од страна на советот на Општина Штип бр . 08-166/1 од 06,03,1997 година како Јавно претпријатие за комунално – производни и услужни работи ,,Исар,, Штип, а е запишана во Основен суд Штип со регистарска влошка 2-195-0 на 11.03.1997 година.


home_interactive_counter_2
5673930

m3 вода / Годишно (2020)


home_interactive_counter_1
14875

Домаќинства

ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
13 hours ago
Јп Исар

Почитувани,

‼️Aпелираме до граѓаните совесно да ги користат и да не ги оштетуваат парковските елементи при посета на парковите и пешачките патеки‼️

За жал, јавното претпријатија Исар во континуитет се соочува со проблеми и вандалско однесување на несовесни граѓани, односно оштетување на урбаната и друг вид на опрема. Секојдневно на терен евидентираме голем број штети, во вид на запалени контејнери, оштетени садови за одлагање отпад, искршена урбана општена (клупи, инсталации и сл.), инсталации за наводнување,…
... Прочитај повеќеСобери

Почитувани,

‼️Aпелираме до граѓаните совесно да ги користат и да не ги оштетуваат парковските елементи при посета на парковите и  пешачките патеки‼️

За жал, јавното претпријатија Исар во континуитет се соочува со проблеми и вандалско однесување на несовесни граѓани, односно оштетување на урбаната и друг вид на опрема. Секојдневно на терен евидентираме голем број штети, во вид на запалени контејнери, оштетени садови за одлагање отпад, искршена урбана општена (клупи, инсталации и сл.), инсталации за наводнување,…Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Аман, доста апелирате! Па малите деца се посовесни и поразбрани. Уведите казни - и парични и општокорисна работа (казните да важат за сите!), па да видеме дали ќе прават вака.

So mozok nosat vo glavite,stvarno ne mi e jasno

НЕ МИ Е ЈАСНО ЗОШТО НЕ СЕ НАВОДНУВА ПАРКОТ ВО 8ми НОЕМВРИ...КАКО ШТО ЗНАМ ПРОЛЕТА СЕ СТАВАА ЦРЕВА ВО ЗЕМЈАТА И СЕ ПРАВЕШЕ КАПКА СИСТЕМ ЗА НАВОДНУВАЊЕ ...ЗОШТО НЕ Е КАПКА СИСТЕМОТ ВО ФУНКЦИЈА ...ПРАВА ШТЕТА БА ОВАА ЖЕШТИНА ТРЕВАТА ПОЖОЛТЕНА...ЛУЃЕТО БАРААТ СВЕЖИНА ВО ПАРКОТ ..МАЛИ ДЕЦА ...ШТЕТА ГОЛЕМА ЗА ТРЕВАТА ЦВЕЌИЊАТА...ДРВЦАТА НОВО ЗАСАДЕНИ...ШТЕТА СТВАРНО А СИГУРНО ЌЕ ЧЕКАМЕ ДА ЗАВРНЕ ДОЖД ...АКО ВООПШТО ЗАВРНЕ...ПОТРОШИЈА СЕ ПАРИТЕ А НАВОДНУВАЊЕ НЕМА...

Да знаат дека ќе бидат казнети вака нема да прават.

So luge sme ??? Sramota!!!

Alkoholot i drogata ne go razbirat toa

СРАМОТА И ЖАЛНО

Ne pravete nisto za nas nisto ubavo netreba nitu sme raj videle ni za raj placeme SRAMOTA

View more comments

19 hours ago
Јп Исар

👉Тековни активности на РЕ Паркови и Зеленило: централно градско подрачје, 8ми Ноември, населба Дузлак, населба Автокоманда и булевар Гоце Делчев. ... Прочитај повеќеСобери

👉Тековни активности на РЕ Паркови и Зеленило: централно градско подрачје, 8ми Ноември, населба Дузлак, населба Автокоманда и булевар Гоце Делчев.Image attachmentImage attachment+3Image attachment

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА ЈП ИСАР ИНФОРМАТОР

Добивајте редовно информации за тековните активности, ценовни измени или новости
околу работењето на ЈП Исар-Штип