July 30, 2022
Оглас за работа(определено време 6 месеци)
ОБЈАВУВАЊЕ НА ЈАВЕН ОГЛАС бр.03/2022 по пат на вработување на определено полно работно време во рок од шест (6) месеци, во ЈП Исар-Штип Врз основа на […]
June 20, 2022
Оглас за сезонски работници
ОБЈАВУВАЊЕ НА ЈАВЕН ОГЛАС бр.02 / 2022 за пополнување на работнo  местo на давател на услуга по пат на вработување на определено работно време заради сезонска […]
June 15, 2022
Оглас за работа(определено време 3 месеци)
ОБЈАВУВАЊЕ НА ЈАВЕН ОГЛАС бр.01/2022 за пополнување на работни  места на даватели на услуги и помошно-технички лица по пат на вработување на определено работно време во […]
December 23, 2021
ЗОО паркот во Штип ќе добие нови жители, за старите услови има
Временските прилики – причина за нови животни услови во зоолошката во Штип. Интeнзивните врнежи од дожд и слабиот снег, како и намалувањето на температурите придонесоа за […]
December 23, 2021
ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ
Апел до корисниците на услугите за водоснабдување од Сервисот за водомери при ЈП Исар. Поради ниските ноќни и утрински температури,неопходна е термоизолација на водомерите поради заштита […]
December 23, 2021
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТРАЈНИ НАЛОЗИ
Сакате ли да ги пресконете долгите редици? Одберете траен налог за плаќање на сметките и бидете секогаш на ред! ЈП Исар започнува заедничка кампања со банките […]