January 10, 2022
Наплатен 3
January 10, 2022
Наплатен 2
Работно време: // | Телефон:
January 10, 2022
Наплатен 1
Работно врема: // | Телефон:
January 10, 2022
ЈП Исар – Дирекција
Работно време: 07:00 – 15:00 Телефон: 070 000 000
December 23, 2021
ЗОО паркот во Штип ќе добие нови жители, за старите услови има
Временските прилики – причина за нови животни услови во зоолошката во Штип. Интeнзивните врнежи од дожд и слабиот снег, како и намалувањето на температурите придонесоа за […]
December 23, 2021
ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ
Апел до корисниците на услугите за водоснабдување од Сервисот за водомери при ЈП Исар. Поради ниските ноќни и утрински температури,неопходна е термоизолација на водомерите поради заштита […]
December 23, 2021
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТРАЈНИ НАЛОЗИ
Сакате ли да ги пресконете долгите редици? Одберете траен налог за плаќање на сметките и бидете секогаш на ред! ЈП Исар започнува заедничка кампања со банките […]